Anti-aldring og forbedret helse med grønn te

Green tea harvesting for ELDE Anti-Aging Eye Cream

Innhøsting av grønn te blader fra Kina.

Grønn te har sine superkrefter fra en gruppe komponenter som kalles polyfenoler. Grønn te's spesielle polyfenoler hører til en familie av sterke antioksidanter og vitenskapelige studier bekrefter potensiale til disse antioksidantene.

Å drikke grønn te kan hjelpe på en rekke sykdommer og hudproblemer. En studie viser at grønn te kan hjelpe mot psoriasis og en annen viser at det kan være med på å senke kolesterolet og styrke hjertet. 

Grønn te sin unike og veldig spesielle antioksidant kalles EGCG, og brukes ofte i hudpleie. Studier viser at antioksidanten reduserer inflammasjon som er forårsaket av UVB-stråler og kan være med på å redusere solskade. 

Du finner grønn te i Anti-Aging Eye Cream, en anti-aldrende øynekrem perfekt for deg som ønsker å ta vare på huden rundt øynene og redusere fine linjer og rynker. 

"Brukt den i 14 dager og merker allerede at rynker rundt øynene er mindre synlige."

Kristin Hansen

Artikkelen fortsetter under bildet. 

Grønn te blader fra kina til bruk i Anti-Aging Eye Cream fra ELDE

Dyrbare blader av grønn te til bruk i hudpleie.

En anne studie viser at antioksidantene er mer effektive på eldre mennesker, enn yngre, og grønn te og EGCG blir derfor hyppig brukt som et anti-aldring komponent i våre produkter. 

Det er ingen tvil at grønn te er gunstig for menneskekroppen. Populariteten til denne elskede planten vil fortsette å sveve ikke bare som en drikkevare, men også som kosttilskudd og i skjønnhetspleie hos oss med Anti-Aging Eye Cream

Utforsk produkter med grønn te på 25%: